Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore
Perioada inscrieri: 27/02/2018 - 23/03/2018
Organizator: ATP-furnizor de calificare profesionala
În
această meserie e nevoie de foarte multă atenţie şi răbdare. Aici totul
se face măsurat, trebuie să respectați cantităţile trecute în reţetă şi
să fiți foarte atent cu ce produse lucrați. În rest, e nevoie de
practică înainte de angajare, iar restul se învaţă pe parcurs.
Veți învăța tehnologia de preparare a produselor de cofetărie și patiserie, lucrând torturi, creme și umpluturi tradiționale și moderne, învățând despre ciocolatăși cum să o folosiți.
Participând la cursul de Cofetar-patiser veți afla că, atât timp cât stăpâniți tehnicile de bază, cu ajutorul creativității, puteți creea produse excepționale.....
Pentru mai multe detalii: click aici
Veți învăța tehnologia de preparare a produselor de cofetărie și patiserie, lucrând torturi, creme și umpluturi tradiționale și moderne, învățând despre ciocolatăși cum să o folosiți.
Participând la cursul de Cofetar-patiser veți afla că, atât timp cât stăpâniți tehnicile de bază, cu ajutorul creativității, puteți creea produse excepționale.....
Pentru mai multe detalii: click aici
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu